Britney ima najbolje tijelo showbiza

Piše:
ponedjeljak, 23.8.2004. 19:34
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Britney ima najbolje tijelo showbiza

IAKO su ju mnogi kritizirali za pretjerano agresivan imidž koji je pjevačica preuzela nakon što je svima bilo jasno da više ne može glumiti djevicu, surferi su u velikoj online anketi ustvrdili da je Britney vlasnica najboljeg tijela showbiza.

Kako javlja Daily Star, čak 30% od 80,000 glasača u Internet anketi tvrdi da Britney ima najbolje tijelo u showbusinessu, a zanimljiv je i podatak da je Britney novim, agresivnim imidžom stvorila i puno više muških fanova.

"Njezin imidž zločeste curice privlači fanove umjesto da ih odbija. Dečki više nimalo ne sumnjaju da je upravo Britney najpoželjnija zvijezda." – stoji u zaključku nakon provedene ankete.

Druga u izboru najboljeg tijela showbiza je glumica Jennifer Aniston, a nju prati bivša Playboyeva zečica Carmen Electra.

Kad smo već kod Britney, znajte da ju je njezina najveća suparnica Christina Aguilera oštro napala u nedavnom intervjuu, rekavši kako se "Britney ponaša kao smeće".

Prema pisanju online izdanja časopisa Teen, Christina se zgrozila činjenicom da si je Britney sama kupila zaručnički prsten koji, prema Aguileri, izgleda "kao da je kupljen na rasprodaji".

"Poznajem Britney. Ona nije smeće, ali se ponaša tako." – izjavila je Aguilera.