Britney kao striptizeta, ubojica i lezbijka u novom Tarantinovom filmu

Piše:
srijeda, 6.8.2008. 20:46
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Britney kao striptizeta, ubojica i lezbijka u novom Tarantinovom filmu

QUENTIN TARANTINO snima novi tzv. eksploatacijski film, žanr koji je pretrpan nasiljem i seksom sa svrhom šokiranja javnosti, s nimalo ili malo umjetničkog angažmana, te s jednim jedinim ciljem - brzom zaradom. Iako je već nadaleko poznato kako je eksploatacijski film najdraži žanr vrlog samoukog redatelja Quentina, ovo niti ne bi bila neka posebna vijest da uloge u njemu nije ponudio Britney Spears, Kim Kardashian i Evi Mendes.

Riječ je, naime, o remakeu filma redatelja Rusa Meyera "Faster Pussycat! Kill! Kill!", kultnom klasiku iz 1965. godine, o tri striptizete na krvavom pohodu po Americi, a kraljice tabloida i kućnih  pornića savršeno bi se uklapale u priču da nema jednog malenog detalja - bitni element kod Meyera je prebujno poprsje glavne glumice, a kako je Britney Spears na tom području "samo osrednja glumica" nagađa se da će Tarantino morati proraditi na Britneyinim oblinama. Na koji način, još uvijek nije poznato.

Britney bi u filmu trebala odglumiti i vruće scene seksa, i to s muškarcem kojeg naposlijetku ubije golim rukama usred pustinje. "Britney je savršeni materijal za ovu ulogu", Tarantino se nedavno i javno očitovao, dodajući kako se veseli budućoj suradnji s posrnulom kraljicom, ukoliko ona na to pristane.

V.V.