Britney se udala, pa rastala

Piše:
ponedjeljak, 5.1.2004. 07:30
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Britney se udala, pa rastala

POP zvijezda Britney Spears udala se za svog prijatelja Jasona Allena Alexandera u Las Vegasu, javljaju mediji, te dodaju kako se radi o "šali koja je otišla predaleko".

Vjenčanje Britney i Jasona dogodilo se u sitnim subotnjim satima u kapelici u Las Vegasu, gdje je u brak ušlo nekoliko slavnih osoba poput Demi Moore i Brucea Willisa.

Britney i njezin prijatelj iz djetinjstva Jason su, prema anonimnim izvorima bliskima pjevačici, tulumarili do kasno u noć u Vegasu, a vjenčanje se dogodilo "u trenutku zanosa", a izvori ga opisuju kao "šalu koja je otišla predaleko".

Prema izvještajima američkih medija, poništavanje braka trebalo bi uslijediti nakon što se riješe birokratske procedure. U nedjelju navečer u programu Entertainment Tonight na NBC-u Britneyina diskografska kuća potvrdila je da je zahtjev za poništenjem braka pokrenut, pa će brak već danas postati nevažeći.

Predstavnici Britney Spears nisu željeli odgovoriti na upite novinara o vjenčanju, ali Internet stranica Las Vegas Review Journal već je objavila skenirani zahtjev za dozvolu za vjenčanje, koju su potpisali Spears i Alexander.


Kliknite za veću sliku