Britney uzdisanjem došla do prvog mjesta Billboarda

Piše:
četvrtak, 27.11.2003. 21:20
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Britney uzdisanjem došla do prvog mjesta Billboarda ČINI se da je Britney napokon našla formulu uspjeha. Nakon propasti imidža nevine djevojke, Britney se pretvorila u seks-bombu koja na novom albumu malo pjeva, ali zato puno uzdiše.

Ako je suditi prema Billboardovoj ljestici najprodavanijih albuma, novi album Britney Spears "In The Zone" pun je pogodak. Naime, u prvom tjednu nakon izlaska, njezin je novi prodan u impresivnih 609,000 primjeraka i zaposjeo prvo mjesto Billboardove top liste.

Ruku na srce, ta broika jest nešto manja od prodavanosti njezinog prošlog albuma u prvom tjednu objavljivanja, ali ako se uzme u obzir da su ju neki već proglašavali "propalom zvijezdom", Britney može biti i više nego zadovoljna.

Nakon što je i sama uvidjela da je seks najbolja moguća reklama, Britney je dugo prije objave albuma počela s promotivnim aktivnostima; vrlo izazovno odijevanje, izvođenje striptiza na pozornici, poljubac s Madonnom, poziranje bez odjeće za naslovnice glazbenih časopisa - sve je to bez sumnje utjecalo na izvrsnu prođu albuma "In The Zone".

Novi je album usmjeren u dance stilu, pri čemu Britney sve manje pjeva, a sve više sugestivno uzdiše i izgovara tekst poput npr. "I dont wanna be a tease/Will you undo my zipper please?".

Sve u svemu, Britney nam se vratila u velikom stilu. Je li to dobro ili nije, prosudite sami.