Brooke Mueller pristala preseliti kraj Charlieja Sheena

KLJUČNI PODACI
  • Iako je napravio niz skandala u posljednje vrijeme, bivša Sheenova supruga pristala mu je biti potpora dok se rehabilitira
Piše: T.M.
utorak, 22.2.2011. 17:32
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Brooke Mueller pristala preseliti kraj Charlieja Sheena

Foto: JLP

SAMO dan nakon što je Charlie Sheen izjavio kako bi volio da se njegove bivše supruge, Brooke Mueller s kojom ima 23-mjesečne blizance te Denise Richards, s kojom ima dvije kćeri od 5 i 6 godina, dosele u susjedstvo kako bi on provodio više vremena sa svojom djecom, Brooke je pristala na tu ponudu.

Naime, Charlie se trenutačno pokušava rehabilitirati kod kuće od svojih ovisnosti o drogama i alkoholu, a misli kako bi mu dosta pomoglo kad bi mu i obitelji bile u blizini. Zanimljivo je i kako, unatoč tome koliko je njegovo ponašanje skandalozno ili neprihvatljivo za jednog roditelja male djece, njegove bivše supruge uvijek se nađu kako bi mu i javno i privatno pružile utjehu svaki put kad napravi neki novi skandal.

Tako dok je bio u bolnici Denise ga je redovito posjećivala, a sada je Brooke odlučila promijeniti svoj život kako bi pomogla njemu i naravno, svoju djecu približila k ocu. "Jednom kad je Charlie predložio svoju ideju Brooke, ona je odmah pristala jer joj je to imalo potpunog smisla", izjavio je bliski izvor.