Bryan Adams pjesmom izvodi Amy Winehouse na pravi put

Piše:
srijeda, 19.3.2008. 19:20
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Bryan Adams pjesmom izvodi Amy Winehouse na pravi put

JEDAN od najslavnijih pjevača današnjice, popularni Bryan Adams napisao je novu pjesmu "Flower Grown Wild" posvećenu njegovoj britanskoj kolegici Amy Winehouse u kojoj je upozorava da se igra sa smrću. Navodno će ovu pjesmu Bryan pjevati s Amy u duetu na koncertima njegove nadolazeće turneje.

"Bryan je bio toliko zabrinut  za Amy da joj je odlučio napisati pjesmu. Nadao se da bi je ona mogla trgnuti, da zastane i razmisli o svom životu i odlukama koje donosi. On ju je odlučio uzeti pod svoje okrilje i izvesti je na pravi put", ispričao je Bryanov prijatelj.
 
Riječi pjesme uključuju stihove poput "nalaziš se između zvijezda i barova, svodnika i pilula" i "slika je izblijedjela i dan je okončan, vraćaš se kući ničem osim napunjenog pištolja". Bryan pjeva: "možda izgleda kao dama, ali ona je cvijet koji je izrastao u krivom smjer" i dodaje "nitko nije vidio tvoje suze na čipki i svili, nitko nije vidio dijete koje se krije iza tvog lica".

Ovo je samo jedna u nizu "SOS akcija Spasimo Amy" koju već mjesecima provode njena obitelj, prijatelji i poznanici. Do sada ništa nije urodilo plodom; Amy se i dalje drogira, samoozljeđuje i alkoholizira. Možda se ovoga puta zaista trgne i shvati da put kojim je izabrala ići ne vodi ničem dobrom.

K.H.