Carla Bruni izašla iz rodilišta s malenom Giulijom umotanom u dekicu

KLJUČNI PODACI
  • Carla Bruni izašla je iz rodilišta četiri dana nakon poroda
  • Kći Giuliju je čvrsto držala na rukama
  • Pred nju nije došao Nicolas Sarkozy, već samo članovi osiguranja
Piše: N.Š.
nedjelja, 23.10.2011. 19:47
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Carla Bruni izašla iz rodilišta s malenom Giulijom umotanom u dekicu

Foto: AFP

CARLA BRUNI izašla je iz rodilišta četiri dana nakon poroda i odvela svoju novorođenu kći Giuliju kući. Francuska prva dama otišla je iz pariške klinike za porode čvrsto držeći malenu Giuliju omotanu u dekicu. S njom su bili pripadnici osiguranja koji su je ispratili do automobila parkiranog ispred rodilišta. Predsjednik Nicolas Sarkozy nije došao po svoju suprugu ni kći, a nije bio niti na porodu prošlog tjedna.

Carla je nedavno objavila ime kćeri na svojoj službenoj internet stranici te je zahvalila svima na dobrim željama. "Duboko sam dirnuta mnogim porukama i čestitkama koje sam primila otkako sam rodila kći. Moj suprug mi se pridružuje u ovom sretnom trenutku te zajedno zahvaljujemo svima koji su nam izrazili dobre želje", napisala je Carla.

Sarkozy nije želio mnogo komentirati rođenje kćeri, no rekao je da je sretan . "Svi vi koji ste roditelji možete shvatiti kakvu duboku radost Carla i ja osjećamo. Svatko od vas može shvatiti da je radost još dublja zato što je privatna. Vrlo smo sretni što nam se nešto ovako lijepo dogodilo. Bit ću kratak i reći vam da su one jako dobro", rekao je francuski predsjednik prošlog tjedna tijekom posjeta gradu Mayenneu.