Catherine Zeta-Jones zaslužila vrh britanske ankete

Piše:
srijeda, 9.4.2003. 01:25
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Catherine Zeta-Jones zaslužila vrh britanske ankete

HOLIVUDSKU miljenicu Catherine Zeta-Jones njezini su Britanci stavili na vrh ankete o tome koje su slavne osobe "dobile ono što su zaslužile".

Dok čekaju presudu u slučaju o povredi privatnosti, Zeta-Jones i njezin suprug Michael Douglas zajedno su dobili skoro četvrtinu glasova ankete, koja je bila namijenjena promociji "osvetničke" video-igrice Vexx.

"Bolestan smrad uspjeha dovoljna je motivacija da se igrači u toj igrici osvećuju mnogim slavnim osobama", stoji u pisanoj izjavi tvoraca video-igrice Vexx, Acclaim Entertainment.

"Anketa se bavi time tko je najviše uvrijedio javnost, i čija je samodopadnost i opsjednutost samim sobom ljudima najviše išla na živce", dodaje se u izjavi.

Nakon Zete-Jones i njezina supruga, koji su osvojili 22 posto od 500 glasova, najviše glasova, njih 16 posto, dobio je voditelj kviza "Tko želi biti milijunaš" Chris Tarrant.

Tarrant je trenutno također upleten u sudski proces, kao svjedok u slučaju u kojem je troje ljudi optuženo da su varali u njegovu kvizu.

Premijer Tony Blair osvojio je tek četiri posto glasova, unatoč osudi javnosti zbog slanja britanskih trupa u rat u Iraku. On dijeli sedmo mjesto s komičarem Domom Jolyjem.

Problematični velški nogometaš Robbie Savage na petom je mjestu s 10 posto glasova, a ostali glasovi među prvih deset dodijeljeni su raznim voditeljima britanske televizije.