Čedne pjevačice na dodjeli MTV nagrada

Piše:
petak, 7.11.2003. 09:41
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Čedne pjevačice na dodjeli MTV nagrada

CHRISTINA AGUILERA potpuno je šokirala publiku kada se na sceni pojavila u odjeći opatice, a Beyonce je strogo zabranila kamermanima da zumiraju njenu seksi guzu.

Razgolićena je jedino bila gumena lutka koja sliči na Britney Spears koju je vragoljasta Christina uvalila u ruke apsolutnom pobjedniku Justinu Timberlakeu prilikom izlaska na pozornicu.

Justin dobio nagrade kao najbolji pjevač.najbolji debitant i za najbolji album, a publiku u Edinbourghu oduševio je prigodnom izjavom da se "zaljubio u Škotsku i pod hitno namjerava kupiti kilt". Djevojke u publici vrištale su na tu izjavu jer je poznato da Škoti ispod kilta ne nose gaće.

Christina je proglašena najboljom pjevačicom, a na sceni nije dugo izdržala kao opatica pa je počela skidati halju i ipak pokazala malo svojih draži.

Beyonce se nagodila s producentima televizijskog prijenosa da je kamermani ne prikazuju iz blizine kako vrti stražnjicom za vrijeme svog nastupa jer želi biti predstavljena "kao ozbiljna pjevačica, a ne seks bomba".