Čelni čovjek engleskog nogometa odstupio zbog seks-skandala

Piše:
ponedjeljak, 2.8.2004. 05:59
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Čelni čovjek engleskog nogometa odstupio zbog seks-skandala MARK PALIOS, čelnik Engleskog nogometnog saveza, dao je neopozivu ostavku nakon otkrivanja seksualnog skandala u vrhu engleskog nogometa.

Palios je priznao vezu sa administratoricom Saveza Fariom Alam, za koju se doznalo da je u isto vrijeme bila ljubavnica engleskog izbornika Sven-Goran Eriksson, koji će o svemu dati iskaz u četvrtak. U Savezu su pokušali zataškati aferu koju je okrio list News of the World, čijem su novinaru ponuđene iz Saveza pojedinosti sa Erikssonovih ljubavnih sastanaka sa Alamievom u zamjenu za prešućivanje veze sa Paliosom. Navodno je sa novinarom kontaktirao komunikacijski direktor saveza Colin Gibson, koji je također ponudio ostavku.

Palios, inače razveden i otac petero djece, u svojoj je izjavi istaknuo kako ne daje ostavku jer se osjeća zbog krivim zbog ničega, već odlazi kako bi Savez nastavio normalno funkcionirati, te izbjegao medijsku hajku.

Izvršni direktor David Davies preuzet će privremenu dužnost glavnog operativca Saveza umjesto mPaliosa, koji je prije godinu dana na toj funkciji naslijedio Adama Croziera.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije