Cher: Donald Trump je šupak koji ne bi mogao naći svoje dupe ni s dvije ruke i kartom

KLJUČNI PODACI
  • Američki mediji pretpostavljaju da je Cher napala Donalda jer on napada predsjednika Obamu
  • Pjevačica je poznata po svojoj snažnoj potpori predsjedniku Obami
Piše: T.M.
srijeda, 27.4.2011. 21:26
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Cher: Donald Trump je šupak koji ne bi mogao naći svoje dupe ni s dvije ruke i kartom

Foto: JLP, AFP

DONALD TRUMP, koji se ovih dana našao u centru pažnje jer je u medijima napao američkog predsjednika Baracka Obamu tvrdeći kako nije rođen u Americi te time ne može biti predsjednik SAD-a, postao je meta poznate pjevačice Cher. Ona je svoje mišljenje o Donaldu obznanila cijelom svijetu putem statusa na Twitteru.

Napisala je: "Donald Trump je pompozni šupak! Vidjela sam ga u Aspenu s jednom curom koja nosi grudnjak D veličine, a nakon nje nastavile su se nizati i druge. Svi tamo su mislili da je potpuni idiot", napisala je Cher.No, pjevačica se nije tu zaustavila, nakon toga odmah je objavila i drugi status, jer joj vjerojatno mišljenje nije stalo u 140 Twitter znakova, pa je dodala: "Donald Trump je samo zločesti i loš glumac koji ne bi mogao naći svoje dupe s obje ruke i kartom".

Američki mediji pišu kako se Cher vjerojatno upravo danas okomila na Donalda jer je Bijela kuća danas napokon objavila rodni list Baracka Obame dokazujući da je rođen na teritoriju Sjedinjenih Američkih Država. Naime, pjevačica je poznata kao jedna od onih koji snažno podržavaju predsjednika Obamu.