Cheryl Cole zablistala na Brit Awards, Jessie J jedna od najvećih modnih katastrofa

KLJUČNI PODACI
  • Lijepa pjevačica za tu je priliku odabrala crnu dugu šljokičastu haljinu s potpisom Stelle McCartney, a dug prorez na lijevom boku te otvorena leđa bili su pun pogodak
  • Haljina je otkrivala i tetovažu koju je Cheryl dala napraviti na donjem dijelu leđa
Piše: I.M.
srijeda, 16.2.2011. 09:34
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Cheryl Cole zablistala na Brit Awards, Jessie J jedna od najvećih modnih katastrofa

Foto: AFP

ZANOSNA Cheryl Cole zablistala je na crvenom tepihu sinoćnje dodjele nagrada Brit Awards. Lijepa pjevačica za tu je priliku odabrala crnu dugu šljokičastu haljinu s potpisom Stelle McCartney, a dug prorez na lijevom boku te otvorena leđa bili su pun pogodak. Haljina je otkrivala i tetovažu koju je Cheryl dala napraviti na donjem dijelu leđa. Cheryl je bila nominirana za najbolju britansku pjevačicu i najbolji britanski singl, ali su joj izmakle obje nagrade.

Među damama koje su prošetale crvenim tepihom bile su i Rihanna, Avril Lavigne, Corinne Bailey Rae, Eliza Dolittle, Ellie Goulding, Rumer, Paloma Faith, Adele, Katherine Jenkins, Tess Daly, Lilly Kerssenberg te Preeya Kalidas, a jedna od najgorih modnih katastrofa sinoćnje dodjele bila je zelena odjevna kombinacija u kojoj se u londonskoj O2 Areni pojavila britanska pjevačica Jessie J.