Christina Aguilera otkrila svoje seksualne fantazije

Piše:
srijeda, 20.10.2004. 15:50
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Christina Aguilera otkrila svoje seksualne fantazije

PROVOKATIVNA pop diva Christina Aguilera u svom dosad "najsočnijem" intervjuu otkrila je kako ju uzbuđuje pomisao na vezanje u seksu, kao i seks na brzaka s nekim obožavateljem nasumice odabranim iz publike na koncertu.

Aguilera je povodom objave svog novog seksualno nabijenog kalendara dala intervju za britanski tabloid News of the World, u kojem je otkrila svoje seksualne maštarije.

"Ako moj ljubavnik u krevetu želi eksperimentirati vezivanjem lisicama, nemam ništa protiv!" – kazala je Aguilera, pa dodala kako ju uzbuđuje i pomisao na seks s osobom istog spola.

"Zašto bi se trebali suzdržavati od pokazivanja te strane svoje osobnosti ako to uzbuđuje oba partnera?" – upitala se slobodoumna pjevačica, ustvrdivši kako se ne srami svog tijela i svojih potreba u krevetu.

"Ponekad želim nježno i polagano vođenje ljubavi, ponekad želim malo grublji seks." – dodala je Aguilera.

Novinarima britanskog tabloida Christina je otkrila i jednu zanimljivu fantaziju: "Ponekad ugledam kakvog zgodnog dečka u publici i pomislim Wow, sviđaš mi se!. U tom ga trenutku poželim pozvati iza pozornice nakon koncerta."

Radi li se samo o dobroj reklami za svoje koncerte ili iskrenoj maštariji, Christinine nove izjave itekako odgovaraju njezinom novom vrućem kalendaru, koji bi se uskoro trebao naći u prodaji.