Christini Aguileri cenzuriran još jedan spot

Christini Aguileri cenzuriran još jedan spot
SEKS simbol showbusinessa, pjevačica Christina Aguilera, ponovno se posvađala s MTV-jem iz istog razloga kao i ranije - cenzure svojih golišavih spotova.

Podsjećamo, prvi Aguilerin spot koji su MTV-evi šefovi smatrali neprikladnim za prikazivanje u eteru bio je onaj za pjesmu "Dirrty", koji je bio nabijen scenama golišavih plesačica i plesača, među kojima se izazovno uvijala mlada pjevačica odjevena tek u nekoliko krpica.

"Dirrty" je pokrenuo lavinu negodovanja u konzervativnim krugovima showbusinessa, zbog čega je spot na većini TV stanica prikazivan u kasnijim noćnim satima.

Nakon njega Christina je snimila spot za pjesmu "Beautiful", kojim je dala svoju podršku homoseksualcima, lezbijkama i transseksualcima u suočavanju s problemima s kojima se svakodnevno susreću .

Novi spot kontroverzne pjevačice zove se "Cant Hold Us Down", a MTV je odmah po izlasku spota izdao priopćenje u kojem se kaže da je "spot preseksi za Christininu publiku, koju većinom čine tinejdžeri". MTV je također emtiranje spota uvjetovao izrezivanjem "prevrućih" scena.

Budući da je od djevojčice koja je karijeru započela zajedno s Britney Spears u Disney-evoj dječjoj emisiji "Mickey Mouse Club" s vremenom postala pravi borac za slobodu izražavanja, Aguilera je odmah bijesno reagirala na MTV-ev zahtjev da se iz spota izrežu sporne scene.

"To je smiješno. Na MTV-u se redovito vrte mnogi hip hop spotovi u kojima su žene samo objekti, ali kad žena snimi takav spot, svi su šokirani" - izjavila je Christina.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa još je Madonna radila takve stvari. Nije da još nitko nije vidio ženu koja se osjeća ugodno s vlastitom seksualnošću i tijelom, koja kontrolira svoju okolinu i situaciju" - dodala je pjevačica.

Moramo priznati da ni nama samima nije jasno što je to točno "pretjerano seksi" u novom Aguilerinom spotu, pa ćemo odluku prepustiti vama, naravno uz dokazni materijal u obliku slika iz spota "Cant Get Us Down".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara