Članovi Colonie kupili nove VW Golfove

Piše:
srijeda, 7.4.2004. 18:02
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Članovi Colonie kupili nove VW Golfove

INDIRA, Tomislav i Boris danas su ispred restorana Colonia preuzeli ključeve tri nova Golfa V, te time obilježili početak svoje suradnje sa Volkswagenom.

Sva tri automobila opremljena su 2.0 TDI motorima snage 140 KS, kožnim sjedalima, satelitskom navigacijom, xenon svjetlima, 17 naplatcima i drugom bogatom opremom, a suradnja dance grupe i Volkswagena će se nastaviti tijekom Golf Road Showa, koji starta za tjedan dana, a obići će 18 gradova diljem Hrvatske u kojima će VW prezentirati jedan od najvažnijih automobilskih noviteta ove godine, te svim potencijalnim kupcima pružiti mogućnost probne vožnje.

Colonia će u sklopu suradnje održati "Open air koncerte u Osijeku, Rijeci, Zagrebu i Splitu, najvećim gradovima koje će posjetiti Golf Road Show. Kako bi što ugodnije i sigurnije putovali na svoje brojne nastupe u zemlji i inozemstvu članovi grupe Colonia koristiti će Volkswagen Sharan opremljen sa sedam sjedala, snažnim i štedljivim TDI motorom te također satelitskom navigacijom.

Volkswagen je poznat po tome što sponzorira poznate osobe koje se samoinicijativno odlučuju za ovu marku automobila. Time se stvara istinska povezanost između vozača i automobila kojeg vozi. Tako je i suradnja s Tarikom Filipovićem i Severinom, a uskoro i sa Nikom Kranjčarom također zasnovana na njihovoj odluci i želji za kupnjom Volkwagena.

(naslovna fotografija: članovi grupe Colonia i direktor VW-a za Hrvatsku Ivo Ivančević)

G. V.