Clooneyu nije jasno zašto hvale njegov izgled

Piše:
četvrtak, 7.8.2003. 12:12
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Clooneyu nije jasno zašto hvale njegov izgled HOLLYWOODSKI zavodnik George Clooney, redovito biran za jednoga od najatraktivnijih muškaraca na svijetu, izjavio je njemačkom magazinu da ne brine previše o svojem izgledu.

"Ne opterećujem se izgledom, nemam čak ni osobnog stilista. Neprestano misliti o izgledu nije muški i nije sexy", rekao je Cloney časopisu "Stern".

No, glumac, koji je postao poznat po ulozi liječnika u seriji "Hitna služba", smatra da to ne vrijedi za žene, kod kojih stil igra vrlo važnu ulogu.

"Uz zgodne žene mora ići i dobra odjeća", rekao je. "Moja je prednost u tome što sam muškarac, pa mogu obući traperice i običnu bijelu majicu, a da nitko ne kaže:Pogledaj kako izgleda!".

Četrdesetdvogodišnji glumac dodao je da ne čini ništa što bi ga učinilo mlađim nego što jest. "Ako ste pravi muškarac, trebali bi svoje godine nositi dostojanstveno. Na snimanju ne koristim šminku i ne nosim odjeću koja mi ne pristaje. Imam 42 godine i želim da se tako prema meni odnose", naglasio je Clooney.