Club Aquarius: "Dockers Barbecue Antifleka Party"

Piše:
utorak, 9.9.2003. 10:55
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Club Aquarius: "Dockers Barbecue Antifleka Party" VELIKIM "Dockers Barbecue Antifleka Partyjem" u klubu Aquarius, u četvrtak, 11. rujna 2003.,  u 21 sat,  uz poseban gastro program i specijalne goste i uzvanike, brojni će se prijatelji branda "Dockers", licencnog proizvoda tvrtke "Varteks denim proizvodi d.o.o."  zabavljati do ranih jutarnjih sati.

Glazbeni show  grupe "Stampedo" s pjevačicom i voditeljicom programa Ivankom Mazurkijević, povezivati će kulinarske blokove koje je osmislio gastro stručnjak Rene Bakalović u društvu s kulinarskom zvijezdom Tomislavom Špičekom, a idejni koncept i produkciju potpisuje Agencija Jupiter.

"Dockers Antifleka Fashion Show" nosit će mladi zagrebački rukometaši RK "Zagreb" u posebnom društvu djevojaka iz Playboyeve "Vruće patrole" i Playboyeve djevojke mjeseca – Nives Celzijus.

U "barbecue" igrama  natjecat će se Dockersovi prijatelji; novinari, poznate osobe hrvatske kulturne scene, djevojke iz "Vruće patrole" i Nives Celzijus, te ekipa Levi'sovih glavnih menađera za istočnu Europu s direktorom tvrtke "Varteks denim proizvodi d.o.o." - Davorom Darabošem.

Veselom  igrom za izabranike iz publike završit će se programski gastro-blok, te se druženje s Dockersom nastaviti uz glazbu u znaku osamdesetih godina.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije