Colin Farrell spiskao 15.000 dolara na striptizete

Piše:
subota, 26.7.2003. 11:57
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Colin Farrell spiskao 15.000 dolara na striptizete SAMO psihijatri bi mogli objasniti zbog čega poznati filmski zavodnici za kojima trči stotine obožavateljica uživaju upravo u društvu žena koje naplaćuju svoje usluge.

Svojevremeno je engleski ljepotan Hugh Grant izazvao skandal tražeći seks kod tamnopute prostitutke, a čuveni George Clooney i njegov mlađi nasljednik Farrell najugodnije se osjećaju u noćnim barovima gdje golišave ljepotice za dobru lovu "plešu" gostima u krilu.

Tako je irski macho man Colin u poznatom topless baru "Scores" u New Yorku plaćao striptizetama skupi šampanjac kako gazda ne bi zatvorio lokal sve do šest sati ujutro.

27-godišnji glumac posebno se zagrijao za godinu dana mlađu Mađaricu Veroniku kojoj je dao napojnicu od 3.000 dolara i predložio da ga prati u hotel.

Seksi plavuša izgovorila se da je previše umorna od skidanja i plesanja cijele noći, pa je Colinu jedino preostalo da nju i kolegicu povede u obližnji restoran na doručak.

Veronika je kasnije priznala novinarima kako je gostima u klubu zabranjeno pipkanje plesačica, ali ona je dozvolila filmskom ljepotanu da je drži za ruku "kao da su cura i dečko".

Otkrila je da mu je dala i svoj broj mobitela.

Farrell je prije dva mjeseca posjetio isti klub sa suprugom Seana Penna 37-godišnjom Robin, a nekadašnji Madonnin muž poručio je da će "prebiti Irca čim ga sretne".
Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije