Courtney Love se ispričala avio-kompaniji Virgin Atlantic

Piše:
četvrtak, 6.2.2003. 19:04
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Courtney Love se ispričala avio-kompaniji Virgin Atlantic COURTNEY LOVE, američka rock pjevačica koju je početkom tjedna privela britanska policija jer je napravila scenu na letu preko Atlantika, može letjeti natrag u Los Angeles s istom aviokompanijom nakon što se ispričala.

Virgin Atlantic je u četvrtak objavio da se Courtney Love, 38-godišnja udovica pjevača grupe Nirvana Kurta Cobaina, u srijedu navečer ispričala za svoje ponašanje direktoru avio-kompanije Sir Richardu Bransonu na koncertu u dobrotvorne svrhe. On se, inače, obogatio nakon što je osnovao Virgin Records.

Branson je izjavio da je prihvatio ispriku te da pjevačica može ponovno letjeti njegovom kompanijom.

´Virgin Atlantic nastao je zahvaljujući rock industriji pa mi imamo više razumijevanja od većine avio-kompanija´, izjavio je on.

Do izgreda je došlo u ponedjeljak kad posada aviona nije dozvolila suputniku Courtney Love da se iz ekonomske premjesti u poslovnu klasu i sjedi s njom. Pjevačica je opsovala stjuardesu i nije željela sjesti na mjesto pa ju je privela policija.

Glasnogovornica Virgin Atlantica rekla je da kompanija ne tolerira da putnici ometaju let te da oni s kartama ekonomske klase moraju sjediti u toj klasi.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije