Cristiano Ronaldo: Moj sin će biti pametniji od mene

KLJUČNI PODACI
  • Portugalski nogometaš je samohrani otac, a u brizi oko sina pomažu mu uvelike majka i sestre
  • "Svakoga dana mi sin priredi neko novo iznenađenje, bilo da je to osmijeh, pogled, neka gesta"
Piše: Totalsport
subota, 16.4.2011. 10:31
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Cristiano Ronaldo: Moj sin će biti pametniji od mene

Foto: JLP

"UŽIVAM maksimalno u svom sinu, osim kad mu moram mijenjati pelene", izjavio je jedan od najboljih nogometaša svijeta, portugalski napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo. Svom je sinu, koji je stigao na svijet 3. srpnja prošle godine, Ronaldo dao ime po sebi, Cristiano. Portugalski nogometaš je samohrani otac, a u brizi oko sina pomažu mu uvelike majka i sestre.

"Dobar sam otac. Još uvijek učim. Ne mogu riječima izraziti kakav je to osjećaj biti otac. Krasan je osjećaj probuditi se ujutro i pored sebe ugledati osobu koja je vaša krv i meso. Uživam u vrlo posebnim trenucima svog života. Otac sam devet mjeseci. Svakoga dana mi sin priredi neko novo iznenađenje, bilo da je to osmijeh, pogled, neka gesta. Spektakularno je imati dijete", ispričao je Ronaldo u razgovoru za klupsku televiziju.

Mislim da će moj sin biti vrlo pametan. Barem pametniji od mene", nagađa slavni nogometaš, iako mališan još nije napunio niti godinu dana. "Neću ga na ništa tjerati kada je u pitanju njegova buduća profesija. Neka radi što želi. Neću ga siliti da bude nogometaš. No, nemojmo se lagati, volio bih da bude moj nasljednik. No, bit će ono što Bog želi da bude", dodao je Ronaldo, a onda je priznao da ipak postoji jedna radnja koja mu baš i nije previše ''napeta'', kada je u pitanju njegov nasljednik: "Ne volim mu baš mijenjati pelene".

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije