Dannii Minogue: Za Playboy sam se fotkala kako bih vratila dugove

Piše:
četvrtak, 29.10.2009. 18:38
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Dannii Minogue: Za Playboy sam se fotkala kako bih vratila dugove

Tekst: A.M.
Foto: JLP

DANNII MINOGUE, sestra popularne pjevačice Kylie, u intervjuu s Piersom Morganom progovorila je o svojim golim fotografijama koje su krasile naslovnicu Playboya 1995. godine. Pjevačica i članica žirija ultrapopularnog britanskog showa "X Factor" otvoreno je priznala da je ponudu prestižnog časopisa prihvatila samo iz razloga što je imala novčane dugove, a nije imala dovoljno novca da bi ih vratila.

"Otac mi je rekao da će mi taj postupak obilježiti cijeli život"

Njezini brojni dugovi prelazili su iznos od 150 tisuća funti, a slikanje za Playboy bila je najbolja ponuda koju je dobila. "Moji roditelji su bili protiv toga, a ja sam bila preponosna da bi novac tražila od sestre Kylie. Otac mi je rekao da će mi taj postupak obilježiti cijeli život i da to nikada neću moći izbrisati", izjavila je 38-godišnja Dannii koja dodaje da nikada nije sama sebi htjela priznati da ima problem pa ga je jednostavno ignorirala.

"Nije mi žao što sam to napravila i mnogo mi je lakše sad kad drugi znaju zašto sam se slikala gola", priznaje pjevačica koja je na kraju krajeva bila oduševljena fotografijama.