Darija Kinzer promovira "Lahor" po Europi: Nadam se da ćemo imati puno glasova

KLJUČNI PODACI
  • Darija promovira "Lahor" po Europi
  • S pjesmom će nas promovirati na Eurosongu
  • Nada se da će dobiti mnogo glasova
Piše: T.M.
ponedjeljak, 28.3.2011. 14:50
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Darija Kinzer promovira "Lahor" po Europi: Nadam se da ćemo imati puno glasova

Foto: HRT

HRVATSKA će na ovogodišnjem Eurosongu nastupati u prvom polufinalu pod rednim brojem 13. Iako neki strahuju od zle kobi tog navodno najnesretnijeg broja 13, naša predstavnica Daria Kinzer time ne razbija glavu već marljivo radi da prođe dalje u konkurenciji s predstavnicama Malte, San Marina, Islanda, Mađarske, Litve, Portugala, Grčke i Azerbejdžana.

Tako je tijekom ponedjeljka na svom Facebook profilu objavila status: "Bok svima! Kao što sam obećala, javljam se iz Španjolske gdje sam prezentirala našu pjesmu za Eurosong! Nadam se da ćemo imati puno glasova u polufinalu!", obavještavajući svoje vjerne obožavatelje gdje sve promovira pjesmu za Eurosong.

Da Darija ima mnogo obožavatelja i diljem rodne Hrvatske te Austrije, gdje je odrasla, dokazuju i poruke brojnih obožavatelja koje joj ostavljaju na Facebook Zidu. "Jedva čekam da te vidim na televiziji iz Dusseldorfa. Pozdrav iz Rumunjske", jedna je od poruka.

Darija trenutačno putuje po Europi i promovira pjesmu "Lahor" kojom će nas predstavljati na Eurosongu. Trebala bi posjetiti još i Sloveniju, Austriju, Maltu i Amsterdam iako još nije sve točno definirano, tvrdi Daria.