David Beckham i Robbie Williams kao gay par u Kućanicama?

Piše:
subota, 4.8.2007. 21:40
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

David Beckham i Robbie Williams kao gay par u Kućanicama?

BRITANSKA pop zvijezda Robbie Williams i nogometaš David Beckham mogli bi se uskoro pojaviti u seriji Kućanice - i to u ulozi gay para.

Beckham i Williams, sada obojica stanovnici Los Angelesa, su za autora serije Marca Cherrya "top izbor" za uloge najboljih prijatelja još jednog gay para koji će se doseliti u Wisteria Lane, javlja Contactmusic.com.

"David i Robbie su savršen izbor za uloge najboljih prijatelja novih susjeda - prekrasnog, ekscentričnog para koji se doselio iz Velike Britanije. Kućanice takvu promjenu nisu doživjele još od kada je Jesse Metcalfe otišao i želimo unijeti metež saznanjem da su njih dvojica zajedno", rekao je Cherry.

"David je oduševljen, no smatrao je kako je očiti izbor suradnja s Tomom Cruiseom. Mi smo pak željeli nekoga tko mu više odgovara visinom i nekoga tko je zapravo Britanac, dakle Robbie je taj. Obojica su zabavni, spremni za akciju i macho muškarci, pa bi to trebalo ispasti savršeno...", rekao je Cherry.

Ukoliko ovo nije samo "medijska patka" kojom autor serije želi povećati gledanost Kućanica u narednoj sezoni, može se očekivati da će ona biti i više nego zanimljiva. Za ekscentričnog Williamsa ne bi bilo nimalo čudno da prihvati ulogu, no pitanje je hoće li Victoria Beckham dozvoliti Davidu takav izlet u glumačke vode.

I.M.
Foto: AFP / Unicef