David Beckham kao gladijator

Piše:
utorak, 8.7.2003. 12:36
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

David Beckham kao gladijator DOK NOGOMETNI navijači "Reala" jedva čekaju da ga vide na terenu, obožavateljice će biti oduševljene njegovom pojavom u novom "Pepsi" spotu.

Svoju šminkersku odjeću David je za tu priliku zamijenio kožnatom gladijatorskom odjećom koja odlično izgleda na njegovom sportskom tijelu.

Snimalo se sedam sati po najvećoj vrućini na sjeveru Španjolske, a slavni nogometaš lako je izdržao sve napore za godišnji honorar od 2 milijuna funti koji prima od "Pepsi".

Njegovi kolege iz "Manchester Uniteda" koji su se uz njega ogrebli za uloge u prošlom "Pepsi" spotu s Divljeg Zapada sada su ostali bez love jer su ih zamijenili novi Davidovi suigrači Raul, Ronaldo i Roberto Carlos.

Tabloid Sun odlučio se našaliti njegovom gladijatorskom ulogom pa je parafrazirao čuvenu rečenicu koju je Russell Crowe izgovorio u filmskom hitu "Gladijator": Moje ime je Becksimus, kapetan Engleske, general Reala, vjeran podanik kompanije Pepsi, otac Brooklynusa i Romea, suprug od Poshimus i osvetit ću se Alexiusu Fergusonimusu u ovom ili budućem životu.

Poznato je da je svojeglavi menager Ferguson otjerao Davida iz kluba što bi mu se moglo osvetiti i bez "Sunove" prijetnje.