David kupio Victoriji prsten vrijedan milijun funti

Piše:
petak, 16.4.2004. 19:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

David kupio Victoriji prsten vrijedan milijun funti

IAKO stara mudrost kaže da se novcem ne može kupiti ljubav, David Beckham se nedavno potrudio dokazati suprotno. Nakon medijske afere o njegovom navodnom varanju supruge Victorie, nogometaš se "isprsio" i ženi za rođendan kupio dijamantni prsten vrijedan ni manje ni više nego milijun funti.

Rođendanski poklon u obliku prstena s velikim ružičastim dijamantom David je u prestižnoj londonskog draguljarnici Aspreys platio impresivnih milijun funti. Kako Victoria slučajno ne bi pomislila da joj je njezin bogati muž kupio "samo" jednu stvar, David je odmah uzeo i par pripadajućih naušnica.

Britanski tabloidi javljaju kako su ružičasti dijamanti daleko najskuplja i najcjenjenija vrsta dijamanata, za koju se odlučuju samo oni sa zaista dubokim džepom.

Rijekti ružičasti dijamanati dolazi iz Indije, Južne Afrike i Brazila. Najveći ružičasti dijamant na svijetu težak je 186 karata, a o kakvoj se rijetkosti radi najbolje pokazuje podatak da karat najkvalitetnijih ružičastih dijamanta stoji oko 750,000 funti.

Beckham je skupocjeni prsten kupio Victoriji na nagovor svog dobrog prijatelja Eltona Johna, kome se obratio za savjet u vezi afere oko Beckhamovih navodnih ljubavnica.

Slavni par se ponaša kao da je sve u najboljem redu s njihovim brakom i uredno pozira novinarima s velikim osmjesima na licima, ali teško se oteti dojmu da ih je cijela priča dobrano pogodila. Victoria tvrdi kako ne vjeruje niti jedne riječi medijskim pričama o Davidovoj prevari, a dragocjeni dijamantni prsten bez sumnje će još više učvrstiti to uvjerenje.