Demi Lovato: Samoranjavala sam se, bilo me sram vlastitog tijela

KLJUČNI PODACI
  • Demi Lovato zaprepastila je danas svoje obožavatelje kada je priznala da se nekad samoranjavala
  • Bila je depresivna i puna kompleksa
Piše: B.M.
utorak, 19.4.2011. 22:36
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Demi Lovato: Samoranjavala sam se, bilo me sram vlastitog tijela

Foto: JLP

DEMI LOVATO zaprepastila je danas svoje obožavatelje kada je priznala da se samoranjavala jer je bila depresivna i puna kompleksa. Početkom ove godine puštena je iz rehabilitacije zbog problema na emocionalnoj i psihičkoj bazi, a nedavno je otkrila kako je imala problema u prehrani. No, na tom nije stala već je nastavila i rekla kako se samoranjavala.

"Samoranjavanje je bio način da izrazim sram od same sebe i vlastitog tijela. Usklađivala sam ono što osjećam iznutra s onim što je vani. Moje emocije su ponekad bile toliko jake da nisam znala što da napravim. Jedini način na koji sam se mogla zadovoljiti bio je taj da se zarežem na nekom mjestu", izjavila je Demi u intervjuu.

Ironično je to što su se pretpostavke o samoranjavanju pojavile već u studenom prošle godine, a tada je njezin glasnogovornik demantirao te napise u medijima. Mediji su to pretpostavili na temelju nekoliko njezinih javnih nastupa tijekom kojih je imala tragove od samoranjavanja. Glasnogovornik je tada tvrdio da ima tragove od narukvica koje je previše stisnula. No, sada je Lovato sama odlučila progovoriti o svom problemu, a odlučna je u namjeri da ozdravi.