Deset tajni žena koje obožavaju seks

Piše:
ponedjeljak, 5.5.2003. 13:08
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Deset tajni žena koje obožavaju seks ŽIVITE u uvjerenju da vam je seksualni život na visokoj razini i onda vam dođe frendica i za jednom kavom preokrene vaše shvaćanje pojma "dobar seks".

Naravno da ste ponekad toliko umorni da bi najradije legli i zaboravili na cijeli svijet, no često se događa da isprike prijeđu u naviku i vašeg potentnog dragog ostavite na milost i nemilost ručnom radu, apstinenciji ili u krajnjem slučaju drugoj!

Zato se ugledajte na djevojke iz Seks i grad serije, kad već ne možete po broju promijenjenih partnera u tjedan dana, onda bar po načinu na koje one postižu uspjeh duboko obožavajući sebe.

Ne radi se o tome da postanete ego manijak, dignete nos do neba i obraćate se samoj sebi sa Vi. Radi se o stjecanju samopoštovanja i njegovom proširivanju. Zaboravite debela bedra, celulit, strije, loš ten, naporan posao i ostale probleme ostatka svijeta. Budite sama svoja kraljica.

Prvo pravilo Kraljica seksa je:

Moje tijelo je hram

U koji samo On može ući, a čije prostorije najbolje vi poznajete. Ženska kompleksna spolna anatomija često predstavlja prepreku muškarcu. Zato da bi vas zadovoljio, morate mu pokazati. I svima će biti dobro. I predobro.

Mogu kontrolirati svoj libido

Nemojte samo čekati da vam se dogodi, niti očekivati od njega da skače oko vas. Dok besposleno sjedite posegnite za nekim senzualnim voćem, kao breska ili jagoda i polagano ga žvačite uživajući u okusu. Ili se pošpricajte lagano sa parfemom vašeg muškarca da ga osjećate cijeli dan. Kada dođete kući puni senzualosti i on će to primjetiti. Čemu odugovlačiti?

Znam da sam boginja seksa

Za ovaj osjećaj potrebno je samo malo više samopouzdanja. Vašeg će partnera više uzbuditi pomisao da je sa seksualno neinhibiranom ženom nego što će gledati u vašu plosnatu stražnjicu. Pod utjecajem sex-godess raspoloženja upriličite barem jednom tjedno mali striptiz.

Zauzimam se za svoju dozu orgazma

Kao što je na početku rečeno, nitko ne zna vaše erogene zone napamet. Dajte mu do znanja šapatom, ekstatičnim vriskom, čak i smijanjem. Intentzitet prilagodite njegovoj umješnosti. Ne ustručavajte se hvali, niti dirty razgovora.

Orgazam nije pitanje kada se dogodi već kako

Seks božice ne priznaju izostanak zadovoljstva. Ako muškarcu seks nije seks bez orgazma, zašto bi meni bio? No, imajte na umu da se stvari ne događaju same od sebe. Morate biti unaprijed pripremljeni da ćete se tu noć rastapati po podu.

Doktorirala sam barem jednu 'pozu'

I to ne mora biti neka od 'tipičnih'. Otkrijte mu ono što ni sam nije znao da ga 'pali'. I tad to usavršite. Napomena: područje ispod struka nije centar svijeta, proširite granice.

Strastvena sam 24 sata dnevno

To nipošto ne podrazumijeva napastovanje dragog čim kroči kroz vrata. Jednostavno smislite male dnevne rituale koje vas čine samoj sebi seksipilnom. Luksuzna kupka, svileni ogrtač ujutro ili kap parfema na zapešće iako se nikamo se spremate. Poslije seksa nastavite se maziti s partnerom. Zašto bi takav divan čin imao kraj?

Znam njegove tajne želje

Da je znanje moć to je svima poznato, no koliku moć možete tek steći poznavanjem partnerovih najskrivenijh želja tek vam predstoji za vidjeti. Sitnice čine mozaik.

Seks je dio mog života

Dok se nekima događa na faze, pametne cure znaju kako održati seks a tako i vezu, svježim. Bez obzira koliko dugo bili zajedno, koje stvari već isprobali,
uvijek ima još toga za otkriti.

Seks je na mojoj listi prioriteta

Jednom kad pauzirate priliku za zadovoljstvom, sve vam je teže ponovo ga dostići. Zaboravite isprike, a ako ste stvarno umorni, prepustite se malim nježnostima koje će vas više povezati nego da se taj dan samo isključite od svijeta.