Dinamovac Sammir smilovao se bivšoj djevojci pa sad planiraju vjenčanje?

Piše:
petak, 19.2.2010. 21:11
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Dinamovac Sammir smilovao se bivšoj djevojci pa sad planiraju vjenčanje?

Tekst: A.M.
Foto: Facebook, Index

IAKO je ostavio svoju dugogodišnju djevojku zbog izlazaka i zagrebačkih sponzoruša, čini se da se dinamovac Sammir ipak smilovao Brazilki Yasmine Chemin, pozvao je natrag u Hrvatsku te je čak namjerava oženiti.

Naime, kako pišu domaći mediji, lijepa Yasmine sljedeći bi se tjedan trebala vratiti u Zagreb gdje će se udati za bivšeg dečka, nogometaša, koji joj je slomio srce prije nekoliko mjeseci.

Podsjetimo, sapunica Brazilca i njegove sunarodnjakinje odvijala se u listopadu, kada je nogometaš odlučio svoju djevojku poslati u rodni kraj.

Slomljena Yasmin tada je spakirala kofere, vratila se u Brazil te preko Facebooka obavijestila prijatelje i poznanike da je ponovno na tržištu. Također, Yasmine je izbrisala sve njegove i njihove zajedničke fotografije te svakodnevno objavljivala srcedrapajuće statuse.

O njihovu prekidu već se ranije nagađalo, ali Yasmine ga je demantirala objasnivši novinarima da se u domovinu nakratko morala vratiti zbog vize, a ne zbog toga što ju je popularni dinamovac nogirao.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije