Dobitnica Oscara Charlize Theron u toplessu

Dobitnica Oscara Charlize Theron u toplessu

TABLOID Sun iščeprkao je stare golišave slike seksi glumice iz filma "2 Days in The Valley" s početka njene karijere kada nije mogla ni sanjati da će jednog dana dobiti zlatni kipić.

Prije osam godina Charlize je s partnerom Jamesom Spaderom snimila niz erotskih scena u kojima se razgolitila bez imalo kompleksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zanimljivo je da i u tom filmu glumi ubojicu, isto kao u "Monsteru" za koji je dobila Oscara, samo što u novom filmu ne pokazuje svoje raskošno tijelo, već je sakrivena iza ružne maske.

Iako u "Dva dana u dolini" po logici samih naslova ima manje seksa nego u "Devet i pol tjedana" u jednoj sceni tada dvadesetgodišnja ljepotica izlazi iz kupatila pokazujući grudi, dok joj u drugoj Spader počinje ljubiti koljena i kreće dalje, da bi joj na kraju strgnuo rublje, a ona se prebacila na njega.

U privatnom životu južnoafrička glumica već u djetinjstvu je doživjela traumu kada joj je majka ubila oca pijanca koji je pucao u njenoj dječjoj sobi. Na dodjeli Oscara se rasplakala zahvaljujući majci za sve žrtve koje je prinijela da bi ona osvojila tako vrijednu nagradu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara