Dok Kalifornija gori Beyonce pjevala okružena vatrom

Piše:
srijeda, 29.10.2003. 08:34
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Dok Kalifornija gori Beyonce pjevala okružena vatrom

IAKO je spektakl u Las Vegasu bio fantastičan, mnogi Amerikanci smatraju neumjesnim nastup popularne pjevačice koji ih podsjeća na tragediju u sunčanoj državi.

Dok tamo brojni vatrogasci spašavaju imovinu i živote. Beyonce je na dodjeli Radio Music Awardsa izvela svoj novi hit "Baba Boy" u plamenom krugu.

Mora joj se priznati da se dobro držala jer ima jedno neugodno iskustvo kada se na snimanju njenog video spota za Pepsi zapalila scena.

Seksi pjevačica na na toj fešti američkih radio stanica predala je nagradu za humanitarni rad legendarnom Michaelu Jacksonu.

Za umjetnika godine proglašen je sve popularniji Justin Timberlake koji je bio oduševljen i iznenađen "jer je samo došao dijeliti nagrade".

Prestižnu nagradu "Legende" dobili su Tom Petty i Heartbreakers, a kao gosti su nastupili Celine Dion, Mariah Carey i Ricky Martin.

Mnogi tvrde da će ovogodišnja dodjela nagrada ući u povijest jer se Kralj popa Jackson morao zadovoljiti samo priznanjem za dobrotvorni rad dok je definitivno potvrđena nova zvijezda i njegov mogući nasljednik Timberlake za kojeg mnogi misle da se probio zahvaljujući vezi s bivšom djevojkom Britney Spears.