Donald Trump Jerryju Seinfeldu: Trebao bi se sramiti

KLJUČNI PODACI
  • Jerry je otkazao zbog Trumpovih opaski o predsjedniku Trumpu
  • Trump je rekao kako Obama nije rođen na Havajima već u Keniji
  • Misli da Obama grozno obavlja svoj posao
Piše: A.A.
četvrtak, 21.4.2011. 21:23
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Donald Trump Jerryju Seinfeldu: Trebao bi se sramiti

Foto: JLP

DONALD TRUMP se naljutio na Jerryja Seinfelda jer komičar nije došao na dobrotvornu zabavu fondacije Trumpovog sina Erica. Jerry je odustao od nastupa na tom događaju navodno zato što je Trup doveo u pitanje mjesto rođenja američkog predsjednika Baracka Obame. Trump se zbog toga razbjesnio te komičaru poslao ljutito pismo.

"Upravo samo čuo da si otkazao nastup na dobrotvornoj zabavi mog sina u St. Judeu zbog toga što sam vrlo agresivan kada je u pitanju poštovanje prema predsjedniku Obami, koji stravično loše obavlja svoj posao. Nije mi važno što si prekršio obavezu, iako su djeca bila razočarana, a tvoj je menadžer rekao da si čovjek od riječi. Ali žao mi je što sam pristao podržati tvoj propali show, `The Marriage Ref`, koji uopće nije bio gledan. Unatoč ogromnom neuspjehu, nisam ga otkazao, kao što si ti otkazao mom sinu. Trebao bi se sramiti", napisao je Trump.

Seinfeldov glasnogovornik je objasnio zašto je Jerry otkazao svoj nastup. "Jerryju je postalo jako neugodno zbog Trumpovih navoda o Obami. Misli da je to demagogija za koju nema mjesta u javnim istupima. S poštovanjem se povukao s tog nastupa dao je donaciju i fondaciji i St. Judeu", rekao je glasnogovornik.