Đuro Gavrilović u ulozi psihijatra

Piše:
petak, 16.4.2004. 16:07
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Đuro Gavrilović u ulozi psihijatra

ĐURO Gavrilović, vlasnik i predsjednik Nadzornog odbora tvrtke Gavrilović d.o.o., glavni je glumac u serijalu od sedam TV spotova pod nazivom «Psihijatrijski kauč» za popularnu salamu «Gavrilovićku».

U duhovitom i zanimljivom spotu, koji kreativno potpisuje McCann Erickson Croatia, uz Đuru Gavrilovića u spotu glumi i poznati hrvatski glumac Saša Buneta, redatelj spota je Dalibor Matanić, a snimatelj Vanja Černjul koji je za potrebe snimanja spota stigao iz Amerike.

U TV spotu, koji će uskoro biti prikazan na televiziji gospodin Đuro Gavrilović glumi psihijatra koji liječi opsesiju svog pacijenta kojeg glumi naš perspektivan mladi glumac Saša Buneta. Sašina opsesija u ovom slučaju nije nikakva fatalna djevojka kao što bi se moglo zaključiti na prvi pogled – već mirisna, topla i uvijek spremna - salama Gavrilovićka

«Ekipa je bila fantastična i bilo mi je zadovoljstvo raditi sa svima njima.» istaknuo je gospodin Đuro Gavrilović.

«Na setu je sve proteklo u najboljem redu, sve je obavljeno vrlo brzo i profesionalno. Pokušavao sam se cijelo vrijeme koncentrirati, što se nadam se i vidi – zaneseno pričati o nekakvoj svojoj «fatalnoj ljubavi». Uživjeti se u ulogu pacijenta koji zaneseno govori o vlastitoj opsesiji ženskom osobom nije bilo teško, trebalo se samo opustiti što uz odličnog «psihijatra» kao što je Đuro Gavrilović nije bilo teško!», istaknuo je Saša Buneta.

«Gospodin Đuro Gavrilović i Saša Buneta bili su iznimno dobar tandem s tim da me posebno razveselio Đurin glumački entuzijazam. Bilo je jako zabavno na snimanju spota, a općenito kako drugačije može biti na snimanju spota za kobasicu nego – inspirativno!», sa zadovoljstvom je istaknuo redatelj «Psihijatrijskog kauča» Dalibor Matanić.