Dvina izbačena iz Survivora

Piše:
petak, 3.6.2005. 11:42
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Dvina izbačena iz Survivora SVESTRANA manekenka Dvina Meler šesta je osoba koja je napustila Odisejev otok. Zbog prejakog “manekenskog lobija” pripadnici njenog plemena "prebacili" su je u suparnički Ammos, koji ju je sa oduševljenjem dočekao, ali i prvom prilikom – izbacio.

Takva je odluka očekivana jer je tri dana prije pleme Dvininom pogreškom izgubilo imunitet. Na Mjetu je ostalo još dvanaestero natjecatelja.

U razgovoru za 24sata nakon ispadanja Dvina je izjavila: “Nisam se slagala s klanom Vedran-Vazemko-Kristina koji određuje sve u tom plemenu i ne prihvaća tuđe ideje. Nije bilo nikakvih konflikata, ali to jednostavno nije bila moja klima. Žao mi je što od početka nisam bila u Ammosima jer su tamo normalni ljudi s koljima se može razgovarati.”

O svojim favoritima Dvina je rekla: “Htjela bi da pobijedi Mladen Kezele ili Mladen Glavić”. O Survivoru je dodala: “Za život u plemenu potrebno je otvaranje i povjerenja prema drugima, jer bez njih ne možeš opstati, dok s druge strane znaš da se netko mora izbaciti pa postaješ i pomalo nepovjerljiv. Tu nastaje veliki sudar, a treba u obzir uzeti da sve stalno snimaju kamere. Mislim da se ne može dugo biti neiskren, jer kad-tad će te se skužiti.”

Dvina se veseli povratku dečku, obitelji i prijateljima, koji su joj, kako kaže, najviše nedostajali.

(Foto: 24 sata)