Ekscesna Jordan udaljena od princa Charlesa

Piše:
ponedjeljak, 12.7.2004. 18:49
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Ekscesna Jordan udaljena od princa Charlesa

IAKO je Katie Price, poznatija kao Jordan, jedna od medijski najeksponiranijih osoba u Engleskoj, nije joj bio dozvoljen susret s princom Charlesom na londonskom festivalu T in the Park.

U Londonu je za vikend održan veliki glazbeni festival T in the Park, kojeg redovito posjećuje i princ Charles, koji nakon glazbenog dijela festivala obično održi kraće druženje s izvođačima.

Protokolom je bilo predviđeno da s jedne strance princa Charlesa sjedi R&B zvijezda Jamelia (naslovna fotografija), a s druge kanadska pop teen zvjezdica Avril Lavigne.

No, Avril je odmah nakon koncerta doslovce pobjegla iz Hyde parka, gdje se održao festival, pa su organizatori bili prisiljeni naći novu glazbenu zvijezdu koja će se družiti s princom Charlesom. Odlučili su se za Willa Younga, pobjednika jednog od brojnih engleskih glazbenih reality showova.

Iako se Katie Price pojavila na festivalu sa svojim dečkom, pjevačem Peterom Andreom, organizatori su ju zamolili da se ne približava dijelu backstagea u kojem je bio smješten princ Charles.

"Organizatori su se ispričali Jordan, ali su joj dali do znanja da joj ni pod kojim okolnostima neće dozvoliti da se približi Charlesu." – tvrdi neimenovani izvor britanskog tabloida The Sun.

Jordan je u poznata po javnim ekscesima, pa ne čudi što su ju organizatori festivala udaljili od princa Charlesa, kojeg bi silikonska jetseterica bez sumnje pokušala iskoristiti za još malo publiciteta.