Elizabeth Hurley spavala bi s Victoriom Beckham

Piše:
srijeda, 2.4.2003. 12:59
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Elizabeth Hurley spavala bi s Victoriom Beckham ENGLESKA zavodnica koja nikako ne pronalazi supruga odala je novinarima svoja seksualna maštanja u kojima se našla i pjevačica Posh iz grupe Spice Girls.

Na pitanje što bi napravila kada bi se na jedan dan pretvorila u muškarca Liz je spremno odgovorila kako bi pokušala u svoj krevet dovesti suprugu najpopularnijeg engleskog nogometaša.

37-godišnja majka jednogodišnjeg Damiana u svom ženskom obliku još uvijek traži muža.

Nakon raspada dugogodišnjih zaruka s Hughom Grantom u kojima su više puta najavljivali vjenčanje Liz se spetljala s američkim playboyem Steveom Bingom koji je nije odveo pred oltar već na sud gdje je morala dokazati da je baš on otac njenog vanbračnog djeteta.

Njen novi idealni suprug trebao bi biti indijski milijuner Arun Nayar čije je roditelje nedavno posjetila u Bombayu, ali postoji jedan "mali problem": on je još uvijek u braku s talijanskom manekenkom.

Seksi glumica u posljednje vrijeme prilično je smršavila pa je tabloid "Sun" raspisao "Tjeralicu" za njenim "izgubljenim grudima" jer su paparazzi na svojim slikama pokazali kako su njene pune dojke najednom nestale.