Elizabeth Taylor ide na operaciju srca: "Javit ću vam kad sve bude gotovo"

Piše:
srijeda, 7.10.2009. 11:14
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Elizabeth Taylor ide na operaciju srca: "Javit ću vam kad sve bude gotovo"

Tekst: B.M.
Foto: JLP

FILMSKA diva Elizabeth Taylor ide na operaciju srca. Objavila je to na svojoj Twitter stranici, jer kako kaže, želi to sama objaviti, prije nego mediji saznaju. U nastavku je zamolila svoje fanove da se mole za nju. Naime, Elizabeth ide na operaciju popravka srčanog zalistka koji propušta krv novom metodom i ne uključuje operaciju na otvorenom srcu, a sve to detaljno je opisala svojim obožavateljima kako se ne bi previše brinuli.

"Javit ću vam kada sve bude gotovo. Volim Vas, Elizabeth."

Sve molitve bi joj dobro došle, kaže. U posljednjoj od tri poruke koje je poslala fanovima, piše: "Javit ću vam kada sve bude gotovo. Volim Vas, Elizabeth." Posljednje javno pojavljivanje ove dive bilo je prošlog mjeseca na sprovodu dugogodišnjeg i dragog prijatelja, Michaela Jacksona, kada je još jednom pokazala svu svoju veličinu.

Nije ju zanimala samopromocija (koja njoj naravno, niti ne treba, op.a.) već je u miru tugovala za dragim prijateljem. Nakon mnogo zdravstvenih problema, radi kojih je u posljednje vrijeme dospjela u invalidska kolica, glumica ih ide riješiti. A kad se oporavi, objavit će to na Twitteru, jer, kako kažu, oduševljena je tim načinom komunikacije s medijima i fanovima.