Elton John oduševio Las Vegas

Piše:
ponedjeljak, 16.2.2004. 10:37
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Elton John oduševio Las Vegas

LEGENDARNI engleski pjevač održat će 75 koncerata u gradu kocke u roku od tri godine, a premijera je pokazala da je u vrhunskoj formi.

Spektakl u čuvenom Colosseumu u Ceasarsu trajao je 90 minuta, a nitko nije požalio što je ulaznicu s programom platio 200 dolara.

Pozornicom su letjele ogromne napuhane ženske grudi, penisi, a na video ekranima Pamela Anderson previjala se uz motku iz noćnih klubova, dok je Justin Timberlake dobio ulogu mladog Eltona kao Rocket Mana.

Pred 4.000 oduševljenih gledatelja Elton je izvodio svoje najveće hitove poput "Daniela" i "Candle In The Wind" i kasnije se požalio da je show za njega prekratko trajao.

Nakon koncerta priređena je fešta za VIP uzvanike na kojoj je Catherina Zeta Jones u društvu supruga Michaela Douglasa imala problema sa zaštitarima zbog svoje zapaljene cigarete, a Christina Aguilera je u Eltonovom stilu nabacila na nos ogromne sunčane naočale.

Sala je bila dekorirana klavirima izrađenim od leda, a šampanjac je tekao potocima.

Pamela se nabacivala paparazzima, a Eltonov ljubavnik David Furnish paradirao je naokolo u zlatnom odijelu.

U razgovoru s prisutnim engleskim novinarima pjevač se dotaknuo i silikonske jetseterice Jordan zbog njene izjave da će u svojoj autobiografiji spomenuti i Davida Beckhama.

Izjavio je kako je njegov veliki prijatelj "popi..." nakon te najave jer s njom nikada nije imao ništa i dodao kako mnogi zlobnici raznim tračevima žele uništiti skladan brak slavnog i bogatog para.