Engleski turisti u Grčkoj prakticirali oralni seks na plaži

Piše:
srijeda, 23.7.2003. 13:37
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Engleski turisti u Grčkoj prakticirali oralni seks na plaži CLUB 18-30 organizira ljetovanje pod sloganom "Sunce, cuga i seks" i očito je da se njegovi članovi toga doslovno pridržavaju.

Na plaži Kavos grčkog otoka Corfu jednog popodneva na pozornici među brojnim kupačima okupili su se mladići i djevojke i u jednom trenutku tri djevojke kleknule su pred svoje partnere i počele s oralnim seksom.

Na plaži je nastala panika među obiteljima koje su djeci morale pokrivati oči, ali to nije smetalo zagrijanim parovima da punih 15 minuta uživaju u svojoj seksi zabavi.

Nitko se nije bunio kada je cijeli događaj u pet sati popodne svojom video kamereom snimio jedan grčki poslovni čovjek "kako bi imao dokaz za nečuveni nemoral na javnom mjestu" i ta snimka uz određene zahvate cenzure emitirana je kasnije na televiziji.

Policija još nije uhitila djevojke i mladiće koji su izveli svoju predstavu na pozornici, a predstavnik Cluba 18-30 kratko je komentirao da "postoji tanka crta između dobrog raspoloženja i neprihvatljivog ponašanja".

Domaćini pod hitno traže da članovi kluba mladih koji su pod utjecajem alkohola spremni na svakakve ludorije napuste njihov otok pa se čeka konačni rasplet oko oralnih orgija na krcatoj plaži.