Engleskinje dobile veće grudi

Piše:
utorak, 27.5.2003. 10:02
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Engleskinje dobile veće grudi

NAKON obrade podataka prodaje grudnjaka engleski muškarci mogli su popiti još jednu kriglu u pubu u čast otkrića da su njihovim zemljakinjama u posljednje tri godine porasle grudi.

Sama činjenica da Engleskinje sve više kupuju veći broj grudnjaka ne mora značiti da im se obujam grudi povećao, već da napokon biraju broj koji im odgovara.

Stručnjaci tvrde da još uvijek bar polovina žena nosi pogrešne grudnjake i teško je shvatiti zbog čega uzimaju manji broj od onoga koji im treba.

Dok neki tvrde da je povećanje grudi posljedica zdravog života i odabira prirodne hrane, zlobniji su skloniji mišljenju da su se Engleskinje udebljale od previše čipsa i slatkiša.

Prodaja većih grudnjaka nije samo posljedica rasta prirodnih nositeljica bujnih dojki poput tv voditeljice i glumice Kelly Brook, već i sve više djevojaka koju umeće silikone kako bi dobile ogromne grudi poput jetseterice Jordan.

Jedna teorija objašnjava veća prsa kod žena korištenjem ženskih hormona pri uzgoju stoke i peradi pa se to odražava na onima koji jedu takvu hranu što bi moglo biti razlog da i sve više engleskih muškaraca želi promijeniti spol.

Poseglo se i za Darwinovom teorijom prirodne selekcije.

Muškarci više vole žene bujnijih prsa pa se žene njima i tako stvaraju nove generacije djevojaka s većim grudima.

Nedavna "Norijada" i maturantice u majicama dokazala je da se i brojne naše cure po obujmu grudi mogu mjeriti s Engleskinjama.