Eros Ramazzotti osvojio novosadsku manekenku

Piše:
ponedjeljak, 24.7.2006. 09:49
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Eros Ramazzotti osvojio novosadsku manekenku

BEOGRADSKI tabloidi raspisali su se o vezi najpopularnijeg talijanskog pjevača i mlade ljepotice Nine Seničar koja u Milanu postaje sve popularnija manekenka.

43-godišnji Eros, koji će 30. srpnja nastupiti na stadionu Kantride u Rijeci, te upola mlađa Nina ljubavnici su "već punih šest mjeseci". Slavni i bogati zavodnik trebao je nedavno održati koncert u Beogradu, ali je po njegovoj želji nastup preseljen u Novi Sad zbog Ninine molbe da i njen grad dobije neki veliki spektakl.

Ona je još kao gimnazijalka zapažena u natjecanju za Miss Jugoslavije, a bila je i prvakinja u jahanju. Otišla je u Italiju na studij menadžmenta gdje su je ubrzo otkrili lovci na talente i ponudili joj privlačne manekenske ugovore.

Eros se nakon rastave od poznate manekenke Michelle Hunziker, s kojom ima desetogodišnju kćer Auroru, ponovo bacio na osvajanje mladih ljepotica. Ninu je "smotao" nakon brojnih telefonskih poziva na večeru i upornog slanja crvenih ruža koje ona obožava.

Paparazzi su ih uhvatili u ljubavnoj romanci u ljetovalištu Milano Maritima, a "svijeću im je držala" mala Aurora.

Na Nininom mjestu lako se mogla naći i hrvatska manekenka Iva Jerković koju je Eros slučajno upoznao u jednom berlinskom restoranu i brzo je zagrlio pred fotografima. Naša cura ipak mu nije dala broj svog mobitela i moguća veza je propala.

I.G.
Foto: Novella