Fejker Jamie Wright krade cure Cristianu Ronaldu

Piše:
srijeda, 22.10.2008. 10:02
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Fejker Jamie Wright krade cure Cristianu Ronaldu

JAMIE WRIGHT, 21-godišnji Englez koji mnoge neodoljivo podsjeća na jednog od najseksepilnijih nogometaša svijeta, Cristiana Ronalda, tu sličnost iskorištava kao što iskorištava i djevojke koje se pale na bogatog igrača Manchester Uniteda. Tako je mladi Englez s pretjerano zgeliranom kosom u kratkim nogometnim hlačicama odlučio glumiti nogometnu zvijezdu, uletavati djevojkama praveći se da je Cristiano i još se nakon burnih noći hvaliti kako mnoge djevojke sve do jutra nisu shvatile kako je on ništa drugo doli fejker.

"Na portugalskom im govorim da su lijepe"

"Neku večer sam otišao u noćni klub u Manchesteru kad su mi prišle tri djevojke i rekle: ti si Ronaldo, a ja im to nisam ni potvrdio ni negirao. Onda smo otišli u hotel i proveli divnu noć", pohvalio se Jamie, koji je dosad kiteći se Ronaldovim perjem, u krevet odvukao već desetak djevojaka.

Osim što okolo paradira s nogometnom loptom pod rukom, pred djevojkama nerijetko nešto baljezga na portugalskom. Prema njegovima riječima, one su toliko zaluđene njegovim izgledom da uopće ne obraćaju pažnju na loš izgovor. Pohvalio se i kako su djevojke toliko njime opčinjene, odnosno Ronaldom, da uopće ne kuže kako Jamie cijelo vrijeme glumi. Isto tako, nije im čudno da se navodni Cristiano po noćnim klubovima vucara u nogometnom dresu. "Na portugalskom im govorim da su lijepe", vjerojatno je jedino što je Jamie uspio naštrebati na Ronaldovom materinjem jeziku.

Sapun s utisnutim inicijalima C.R.

Osim što "farba" djevojke gdje god se pojavi, Ronaldov dvojnik glumata i na recepcijama mnogih hotela. "Jednom sam odsjeo u Hiltonu u Londonu i u sobu doveo djevojku. Osoblje hotela je čak i na sapun utisnulo inicijale C.R., tako da mi je i taj detalj olakšao posao", pohvalio se kvazi Cristiano.

L.V.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije