18+ Ekskluzivna snimka: Nogometaš Dinama sjebao torcidaša

Piše:
srijeda, 13.8.2008. 18:01
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

<font color=black>18+</font> Ekskluzivna snimka: Nogometaš Dinama sjebao torcidaša

LJUBAV je slijepa. A mržnja između Dinamovaca i Hajdukovaca nemjerljiva. Nepoznati torcidaš nazvao je jednog Dinamovog nogometaša i preko mobitela mu sasuo bujicu uvreda na račun njegove supruge. Poslušajte ekskluzivnu snimku razgovora.

Posjetitelje sa nešto nižom tolerancijom na primitivizam i psovke upozoravamo da ono što će u ovom razgovoru čuti i nije za svačije uši, jer rečenice kojima ovaj dijalog počinje: "Jeben ti ženu!" i nogometašev odgovor na to "Joj stari, tak si me pogodio" su tek "nedostojna" uvertira festivalu koji potom uslijedi.

(Ne)poznat netko dalje upozorava Dinamovog nogometaša da sa spisateljicom i bivšom starletom nikako ne može biti siguran u dvije stvari: od kojih sve spolnih bolesti boluje i  je li dijete koje ima s njom doista njegovo te da napravi DNK analizu. Dinamovac se ne da isprovocirati, već baca rukavicu onome s druge strane žice i poziva ga da dođe kod njega "sa svojim debilima".

"Hajdukovčev" odgovor na ovo, kao i razinu komunikacije koja se potom do kraja razgovora spusti još niže (ako je to uopće moguće) bi ipak bilo najbolje da poslušate sami.

H.A.