18+:"Nemam slike stavijo sam sliku od mog auta"

Piše:
utorak, 27.5.2003. 19:42
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

<font color=red>18+</font>:&quot;Nemam slike stavijo sam sliku od mog auta&quot;

AKO SVAKI dan surfate webom u potrazi za zanimljivostima, prije ili kasnije ćete zalutati u zonu sumraka Interneta - seks oglasnike.

Vjerojatno najbolje osmišljen oglas za brzi seks postavio je nepoznat netko na oglasniku hrvatskog seks sitea www.voajeri385.com, a mi ćemo, zlobni kakvi već jesmo, prenijeti integralni tekst oglasa naslovljenog "Tražim nježnu ženu s kojom želim puno zabave" smješteno u rubriku "On traži nju":

"Imam 19 Godina i dolazim iz Njemačke...u Hrvatskoj sam često poslovno...kao naprimjer cjeli 7 Mjesec... ako je moguće molim sve žene da pošalju sliku mailom... sve ostalo o meni će te dobit samo mailom... ***************@gmx.at pošto trenutno nemam slike stavijo sam sliku od mog auta...."

Pogađate i sami, naslovna slika ovog članka je "slika od mog auta", a e-mail adresu domišljatog momka smo, iz čistog altruizma, ipak zamijenili zvjezdicama.

Najtragičnije od svega u cijelog priči jest da će se na ovakav oglas vjerojatno javiti više "nježnih žena" nego što bi se javilo na oglas sa pravom slikom potencijalnog, da prostite, ševca.