Francuski ministar na Twitteru supruzi: "Kad dođem doma idem u krevet. Iscrpljen. S tobom?"

KLJUČNI PODACI
  • Desetak minuta kasnije je 53-godišnji Besson shvatio što je napravio pa je poruku namijenjenu 24-godišnjoj Yasmine izbrisao
  • "LOL. Ovo će me naučiti da se ne igram s listom poruka i ne pritišćem `šalji` zabunom. Ne idem u krevet u ovo doba dana"
Piše: I.M.
četvrtak, 20.10.2011. 11:27
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Francuski ministar na Twitteru supruzi: "Kad dođem doma idem u krevet. Iscrpljen. S tobom?"

Foto: Twitter, AFP

FRANCUSKI ministar industrije Eric Besson zabunom je jučer oko 11 sati umjesto privatne poruke namijenjene njegovoj mlađahnoj supruzi na svom Twitter profilu javno objavio: "Kad dođem doma idem u krevet. Posve iscrpljen. S tobom?".

Desetak minuta kasnije je 53-godišnji Besson shvatio što je napravio pa je poruku namijenjenu 24-godišnjoj Yasmine, studentici zbog koje se 2009. godine razveo od svoje prve supruge, izbrisao, a sljedbenicima na Twitteru ostavio novu poruku: "LOL. Ovo će me naučiti da se ne igram s listom poruka i ne pritišćem `šalji` zabunom. Ne idem u krevet u ovo doba dana".

Zbog ove zabune su se mnogi počeli zafrkavati na račun ministra i upućivati mu putem Twittera razna osobna pitanja, a on je nakon nekog vremena nadopisao: "U redu, bilo bi dosta, ostavljam vas da tračate. Imam saslušanje u Narodnoj skupštini i moram se pripremiti za njega...".

Prelijepa 24-godišnja Tunižanka Yasmine Tordjman postala je supruga 29 godina starijeg Bessona prošle godine. Yasmine je u rodu s Wassilom Bourguibom, suprugom bivšeg predsjednika Tunisa Habiba Bourguibe. Zbog nje je nakon 25 godina braka ostavio Sylvie Brunel, koja ga je nazvala "serijskim varalicom s brojnim ljubavnicama" i koja je kazala da ju je suprug ostavio zbog žene kojoj je godina koliko i njihovoj najstarijoj kćeri. Besson je komentare svoje bivše supruge nazvao "sramotnima".