Frasier otišao u povijest

Piše:
petak, 14.5.2004. 15:50
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Frasier otišao u povijest KAD JE nakon 11 godina televizijski psihijatar Frasier Crane u četvrtak navečer Americi poželio "Laku noć", posljednja je epizoda te serije postala četvrta najgledanija završna epizoda neke serije u televizijskoj povijesti.

Ta NBC-ova serija, višestruki dobitnik nagrade Emmy, završila je jednosatnom epizodom u kojoj su američki gledatelji vidjeli psa koji guta prsten, pijanoga šestogodišnjaka te jedan porođaj i jedno vjenčanje u veterinarskoj ambulanti.

Frasier, kojega igra Kelsey Grammer doživio je da njegov brat Niles (David Hyde Pierce) i žena mu Daphne (Jane Leeves) dobiju prvo dijete, a da se obiteljski patrijarh Martin Crane (John Mahoney) oženi svojom Ronee koju glumi Wendie Malick.

U posljednjoj epizodi Frasier odlučuje prihvatiti novi posao u San Franciscu i odseliti se iz Seattlea.

"Odlazim zato što želim ono što svi vi sad imate: novo poglavlje", rekao je Frasier svojoj televizijskoj obitelji.

No u završnoj sceni vidimo Frasiera u avionu koji slijeće u Chicago, grad u koji se upravo preselila njegova potencijalna životna ljubav Charlotte

Znači li takav tajanstveni završetak da je u ljubavi nesretni Frasier napokon povukao pravi potez? Zastor se spustio, a publici je ostalo da mašta.