George Clooney previše posvećen karijeri: Nikad ne želim imati djecu

KLJUČNI PODACI
  • Clooney je oduvijek znao da očinstvo nije za njega
  • Posao mu je prioritet i zato se ne namjerava više ni ženiti
  • Zadovoljan je sa svojom sijedom kosom
Piše: A.B.
utorak, 6.12.2011. 08:06
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

George Clooney previše posvećen karijeri: Nikad ne želim imati djecu

Foto: JLP

NAJPOŽELJNIJI holivudski neženja, glumac George Clooney izjavio je američkim medijima da nema namjeru postati otac. Zgodni 50-godišnjak trenutno hoda s bivšom hrvačicom Stacey Keibler. Ne znamo što ona misli o njegovoj odluci.

"Oduvijek sam znao da očinstvo nije za mene. Odgajanje djece je velika obveza i mora ti biti apsolutni prioritet. Moj prioritet je moj posao. Zato se ne namjeravam opet oženiti", objasnio je Clooney. Da mu je posao doista prioritet, pokazuje sve veći broj filmova koje glumac režira. Nakon "Martovskih Ida" koje je režirao i bio jedan od scenarista, u kina dolazi film u kojemu samo glumi, "The Descendants". Mlada glumica Amara Miller koja u filmu glumi njegovu kćer, potvrdila je Georgeovu tezu: "On ne bi bio dobar otac. George se previše zabavlja kao odrastao, ne bi mu se svidjelo biti otac".

George je još dodao da je svjestan svojih godina i izgleda: "Često čujem kako ljudi komentiraju da mi kosa sijedi. Ne mogu se zamisliti da je obojim. Moj otac ima sasvim sijedu kosu i meni baš dobro izgleda".