GERARD DEPARDIEU I CAROLE BOUQUET OTVARAJU RESTAURANT U PARIZU
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Francuski glumci Gerard Depardieu i Carole Bouquet otvorili su u ponedjeljak navečer u Parizu svoj prvi restaurant "La Fontaine Gaillon", u nazočnosti brojnih prijatelja iz svijeta filma i politike. L
"Volim jela koja se pripremaju s ljubavlju i od kvalitetnih sastojaka", kazao je Depardieu pokazujući uzvanicima prostore kuhinje.
Restaurant smješten u blizini operne kuće Garnier, u II. pariškom okrugu, za Gerarda Depardieua, većinskog vlasnika, "logičan je nastavak" proširenja ponude vina.
Carole Bouquet, Bernard Magrez, proizvođač vina iz Bordeauxa i glavni kuhar Laurent Audiot, također su dioničari.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Depardieu razmišlja da otvori još dva restauranta u stilu "La Fontaine Gaillon" u Ženevi i Londonu.
Na jelovniku su tradicionalna francuska jela kao što su janjeći kotleti s vrganjima, hlap na bretonski način i pečena mlada patka sa svježim smokvama.
(Hina) vrad bnš
"Volim jela koja se pripremaju s ljubavlju i od kvalitetnih sastojaka", kazao je Depardieu pokazujući uzvanicima prostore kuhinje.
Restaurant smješten u blizini operne kuće Garnier, u II. pariškom okrugu, za Gerarda Depardieua, većinskog vlasnika, "logičan je nastavak" proširenja ponude vina.
Carole Bouquet, Bernard Magrez, proizvođač vina iz Bordeauxa i glavni kuhar Laurent Audiot, također su dioničari.
Na jelovniku su tradicionalna francuska jela kao što su janjeći kotleti s vrganjima, hlap na bretonski način i pečena mlada patka sa svježim smokvama.
(Hina) vrad bnš
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati