Gibonni planira spektakularan «Mirakul Live» za 12. veljače u Zagrebu

Piše:
utorak, 14.1.2003. 16:05
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Gibonni planira spektakularan «Mirakul Live» za 12. veljače u Zagrebu U PRATNJI ekipe koja je stvorila višestruko nagrađivani, multi-platinasti album Mirakul Gibonni će 12. veljače u zagrebačkom Domu sportova još jednom predstaviti svoje ‘glazbeno čudo’ spektakularnim koncertnim nastupom, poput onog prošloga ljeta u Opatiji.

Uz Gibonnija, Vlatka Stefanovskog, Stingovog bubnjara Manu Katchea i brojne druge goste iznenađenja, na pozornicu će se popeti i Geoffrey Oryema, koji je gostovao u naslovnoj pjesmi Mirakul. Bas gitaru će kao i u Opatiji svirati Tony Levin, basista Petera Gabriela i nekada član King Crimsona.

Karte za zagrebački koncert Gibonni Mirakul Live moći će se od 25. siječnja, kupiti u Dallas Music Shopovima u Zagrebu, Tkalčićeva 7, te u Rijeci, Puli, Poreču, Rovinju, Šibeniku i Sisku.

U Zagrebu će se karte još prodavati i u Dancing Bearu shopu i Aquarius shopu u Gundulićevoj, prodavaonici Croatia Recordsa u Bogovićevoj ulici i u Vemis shopu u sklopu Doma sportova. Karta će u pretprodaji koštati 130 kuna, a na dan koncerta 150 kuna.

Svi koji kupe ulaznicu za koncert u nekom od Dallasovih shopova do 01. Veljače, na poklon će dobiti najnoviji broj magazina IQ u kojem se nalazi besplatni CD sa pjesmama Dallasovih izvođača.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije