Gjuro srijedom: Stvarno lijepe cure

Piše:
četvrtak, 19.1.2006. 15:15
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Gjuro srijedom: Stvarno lijepe cure

PRIZNAJEMO, trebalo nam je dugo, možda i predugo da otkrijemo gdje se u ledenim zagrebačkim noćima kriju gradske ljepotice. Da se u Zagrebu ne tulumari samo vikendom, nego i radnim danima, uvjerili smo se posjetom kultnom Gjuri 2, u kojem se srijedom održava R&B večer.

Ukoliko vaše slušne organe ne smetaju pulsirajući basevi, a sposobni ste izdržati pogled na golobrade mladiće koji pokušavaju izgledati kao crnački rapperi a da ne prasnete u smijeh, R&B večer u Gjuri 2 je kao stvorena za vas. Naime, Gjuro je srijedom doslovce prepun atraktivnih djevojaka koje izgledaju kao da su iskočile iz kakvog spota.

No, razliku od sponzoruša kakve često imamo priliku vidjeti u "elitnim" zagrebačkim klubovima i na jet-set događanjima, čiji se ples svodi na cupkanje po stolovima uz zvuke domaćih hitova, djevojke s R&B večeri u Gjuri oduševile su nas zanosnim plesnim pokretima, a na svoje je napokon došao i naš fotograf.

Nećemo vas više daviti, nego ćemo vam samo reći da u opsežnoj galeriji fotografija snimljenih noćas u Gjuri možete uživati na Indexovom Nightlifeu.

Foto: Dragan Predojević

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije