Gole kaubojke na Times Squareu konkurencija Golom kauboju

Piše:
četvrtak, 24.6.2010. 11:57
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Gole kaubojke na Times Squareu konkurencija Golom kauboju

Tekst: I.M.
Foto: JLP

POZNATI "Goli kauboj" sa njujorškog Times Squarea, Robert Burck, dobio je konkurenciju u obliku "Golih kaubojki", Sandy Kane i Louise Holmlund. No, Times Square čini se nije dovoljno velik za sve, pa je Burck odlučio tužiti komičarku i bivšu striptizetu Kane jer "krade njegov zaštitni znak".

Burck je Kane uputio pismo u kojem joj prijeti da će od nje tražiti 150.000 dolara odštete. "Vaše `Gole kaubojke` su identične `Golom kauboju` i to je očito krađa mog zaštitnog znaka", naveo je Burck te poručio Kane da ili prestane zarađivati na njegovom zaštitnom znaku ili potpiše ugovor o korištenju franšize "Goli kauboj", prema kojem bi morala platiti 5.000 dolara godišnje ili 500 dolara mjesečno.

"Ako planira na tome zarađivati, morat će platiti", odlučan je Burck, a njegov je menadžer Todd Rubenstein pojasnio kako drugu "Golu kaubojku" Louisu Holmlund ne tuže jer je ona ranije potpisala ugovor o korištenju franšize.

Kane, pravim imenom Sandra Brodsky, kaže kako joj nije jasno zašto bi morala išta platiti Burcku: "Gola sam godinama. Znate koliko zarađujem? Dva dolara po fotografiji. Ne prodajem ništa".

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
  • Nema vezanih vijesti

Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan

Najnovije